Zvonuri

Deoarece se apropie perioada de transferuri, am hotărât să vă ținem la curent cu transferurile care se speculează în presă despre Liverpool.

Jurnaliștii italieni spun că Liverpool a făcut o ofertă de 12,5 milioane de euro pentru atacantul lui Lille Gervinho. Cei de la Lille cereau 15 milioane, însă datorită relațiilor bune dintre cele două cluburi s-ar putea să accepte oferta. Atacantul ivorian duce o viață bună în Franța, unde a marcat 7 goluri și a dat 4 pase de gol pentru Lille în acest sezon din campionatul intern.

Liverpool este interesată să îl aducă pe Hatem Ben Arfa pe Anfield și va încerca să îi bată pe Newcastle pentru a-l lua pe francez. Mijlocașul de 23 de ani este momentan împrumutat la „coțofene” însă este accidentat după ce și-a fracturat piciorul împotriva celor de la Man City la începutul sezonului și Roy Hodgson speră să reușească să îl aducă pe jucătorul lui Marseille pe Anfield.

Fostul jucător al cormoranilor, Djibril Cisse a fost văzut ieri într-un restaurant din Liverpool alături de Steven Gerrard. Se speculează că acesta ar fi venit pentru un transfer pe Anfield.

Reclame